Driv Idrettslag - Sykkel

Driv Idrettslag - Sykkel

KM terreng 2017

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 18. Aug 2017


Årets klubbmester i terrengsykkel heter Sturla Kaasa Jr. Gratulerer. På andreplass - Thomas Nyborg. Nummer 3 - Lars Atle Holm.

Det ble spennende allerede før start i årets KM terreng. Starten skulle gått nøyaktig kl 1900, men måtte utsettes 5 minutter på grunn av en punktering. Heldigvis er det kort vei mellom arrangør og ryttere. Dette fikser vi lett.

1905 går så startskuddet, og 16 ivrige terrengsyklister kjemper om de beste posisjonene før terrengpartiene. 

En rytter er maksimalt uheldig og får kjedebrudd rett etter første sving.

Løypa i år er noe kortere enn før, men den har til gjengjeld flere morsomme og krevende terrengpartier. Selv om det har regnet mye de siste ukene, er løypa fortsatt veldig lettkjørt. Det viste seg også at mange holder stor fart gjennom skogen i dag.

2 runder skulle sykles. Noen åpner litt for hardt og får svi for det på runde 2. Andre holder igjen litt, for så å kjøre jevne rundetider.

Inne på stadion får rytterne lov til å vise litt luftakrobatikk, det er hopp både før og etter rundepassering. Noen skarpe svinger som krever rett teknikk og blikk i tillegg til en kort og bratt kneik. Alle kom helskinnet fra dette i dag, men alt kan skje.

I tillegg til Driv sine ryttere var rittet også åpent for andre som ville bryne seg på den flotte løypa fra Drivplassen. Det viste seg imidlertid at disse kjørte meget fort. Det var kun Sturla Kaasa Jr som i dag kunne hamle opp med de beste av disse. Sturla kom til slutt inn som nr 2. Beste tid hadde Erik Kay, mens Kristian Johansen ble nummer 3. Alltid morsomt med flere som kjører

Pølser og brus har etterhvert blitt en tradisjon på rittene i Driv. Så også denne gangen. Det er så godt å få noe lett inntakelig rett etter en sånn kraftanstrengelse som terrengsykling egentlig er.

Det hadde samlet seg flere tilskuere rundt løypa inne på stadion denne gangen. Det er gledelig. Heiarop og støtte er moro.


Driv IL Sykkel benytter enhver anledning til å takke de frivillige som stiller opp for å hjelpe til med å arrangere. Tusen takk!

Vi vil også takke de som deltok i rittet. 

Resultater på EQTiming

Velkommen tilbake ved en annen anledning.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline