Driv Idrettslag - Sykkel

Driv Idrettslag - Sykkel

Vant siste UBCup - seiret sammenlagt

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 14. Sep 2015


Erik Bøhler Hansen har hatt en kjempesesong. Gode resultater i stort sett alle ritt han har stilt opp i. Lørdagen var intet unntak.

I sesongens siste UBCup på Langsetløkka ved Kjelsås, vant han igjen. Denne gangen med i underkant av 20 sekunder ned til nr 2.

Erik måtte vinne sesongens siste ritt for å ta seieren sammenlagt, eller rettere sagt dele seieren sammenlagt. Før rittet ledet Fredrik Lysakerrud fra Odal SK med 20 poeng, 480 mot 460. Med seieren tok Erik igjen disse 20 poengene.

Det er umulig å få det jevnere, det er de 5 beste rittene som teller sammenlagt, og med 4 seire og 1 andreplass hver, fikk begge 480 poeng - delt seier i klasse M30-39.

Med tanke på at Erik har stått over ett av rittene i cup'en i år, så er dette ekstra bra gjort.

Eriks egen beskrivelse av taktikken i siste ritt:

Jeg lå som nummer 2 før siste ritt på Langsetløkka. For å kunne ta sammenlagtseieren (delt seier) måtte jeg vinne rittet.

Planen var å gå ut for fullt for å få en så stor luke som mulig. Jeg fikk opparbeidet meg 20 sekunder ledelse frem til runding, det holdt til seier på lørdagens ritt og delt sammenlagtseier totalt.

Vi har nok hørt Eriks taktikk før - gå hardt ut for så å enten øke eller holde feltet på behørig avstand - det er bare de beste som gjør det.


Her er resultatene fra siste ritt
Sammenlagtresultater - velg klasse MSport 30-39


Bildet er av Erik og Frida på øverste trinn på pallen i det siste UBCup-rittetKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline