Rapport fra Oslo Triathlon

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 20. Aug 2013

Henning Johansen og Gro Fjeldstad deltok på Oslo Triathlon 10.8, her er en liten rapport fra Henning:


Tenkte vi kunne gi deg en kort oppsummering fra forrige helgs Oslo triatlon - sprintdeltakelse. Moro med tre Driv il sykkeldeltakere! Jeg så dessuten en driv il sykkeldrakt i stafettetappen også men fikk ikke med meg hvem det var. Mulig noen vet?


Triatlon var en ny og morsom erfaring. At vi valgte sprintdistansen var nok klokt, slitsomt nok å bytte fra svømming til sykling og ikke minst overgangen fra sykling til jogging, puh!


Når jeg datt ned i gresset etter å ha kommet over målstreken var det vel ikke akkurat ønske om å gjøre dette igjen som slo meg, men etter å ha fått pustet ut litt synes både Gro og jeg at dette var såpass morsomt at det godt kan tenkes at vi går på Oslo triatlon olympisk distanse neste år.


Vi hadde med oss Driv il sykkel sin egen triatlon ekspert Pål Kjus, som deltok på dette kun en uke etter Norseman.


For folk som ønsker å teste triatlon er sprint et smart sted å begynne. 750 meter svømming, 23 km sykling og 5 km løping er Oslo triatlon sprintdistansene. Gir motivasjon til god og variert trening gjennom sommeren.


Resultater:

(Klasseinndeling iht triatlon standard retningslinjer)

- Pål Kjus totalttid 1.21.49 resultat 14 plass (av 139) i klassen M20-39 år (og 14 plass totalt). Stilte i utgangspunktet i ett eget politimesterskap, men resultatet ligger ikke ute.

- Henning Johansen 1.30.53 resultat 24 plass (av 81) i klassen M40-49 år

- Gro Fjeldstad 1.34.24 resultat 7 !! (av 78) i klassen K20-39 år


Gro og Henning i mål på Oslo Triathlon


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.