Ronde van Vestkant - Oslo sykkelfestival

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 29. Apr 2013

Gratulerer Theo og Sturla

Ronde van Vestkant ble arrangert for andre år på rad og inngår i Oslo Landeveiscup. Det var høy fart og 2 sporty Driv-ryttere stilte til start.

Theo Saltnes Jørgensen (her på et bilde fra i fjor med Mats Haug) er en særdeles ivrig og dyktig sykkelrytter.  Han stilte opp i flott Driv-drakt, og viste seg skikkelig fram i klassen M 11-12 år!

I gaterittet kom han inn på en meget sterk 2. plass.  I bakketempo samme dag ble han nummer 5 og på søndag stilte han opp i fellesstart, og endte på en flott 7. plass.  Sammenlagt ligger han på en sterk 4. plass.

Stå på Theo!!  Dette er BRA!

Sturla Kaasa stilte også til start i gateløpet som ble arrangert ute på Fornebu på lørdag.  Høy fart, knuffing og posisjonering i feltet - dette er skikkelig sykkelsport! Sturla kom inn med hovedfeltet i Menn Elite, og endte på 47. plass (samme tid som vinner).

Håper flere Driv-ryttere deltar i de mange flotte arrangmenter i vårt nærmiljø.  Spesielt håper vi Theo får flere med til å stille i aldersbestemte årsklasser.  Dette kan være starten på en fin junior-satsing i klubben vår.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.